minadagarnu.blogg.se

Varmt...

Publicerad 2017-06-18 20:26:35 i Allmänt,

Det har varit en varm, alltför varm, helg enligt mej. Gårdagen va ändå helt ok och skön. Det flöt på mej mat mm. Så som jag ville ha det, ingen överätning men mätt o belåten.
 
På kvällen när jag somnat vaknade jag redan 23.30 och va kissnödig. På toan märkte jag att jag blödde näsblod. Usch det är nåt som jag ogillar, efter att för många år sen behövt bränna när inte blödningen slutade.
Tog med papper och bomull in till sängen ifall jag behövde. Det blev inte så mycket sömn igen förrän vid 1.30, då jag somnade några timmar. Va uppe och kollade läget flera gånger. Har legat spikrakt på rygg, inte så bekväm sovställningen heller.
Nåja det slutade iaf så småningom.
 
Dagen har varit om möjligt ännu lugnare än i går. Och varmare men blåsigare.
Jag har tillbringat em på balkongen lyssnandes på ljudboken av Birgitta Bergin "Ett oförglömligt förslag". Den va jättebra. Och en bra uppläsare, sånt är superviktigt har jag märkt. Har låtit bli att lyssna på flera böcker just pga att uppläsaren inte varit bra.
Ikväll går jag på bok nr 2 "Ett oförglömligt..." minns inte titeln nu...
 
Jag har tagit bort dom gamla blommorna i blomlådorna. Imorgon när det blir påfyllning på kontot ska jag köpa lite sommarblommor. Men först på fm ska jag träna.
 
Det här svalkade jag mej med på eftermiddagens fika. Glass, jordgubbar och banan. Mums!
 
Kram 🌸

Kommentarer

Postat av: Annelie

Publicerad 2017-06-19 09:44:46

Mysigt att bara chilla som som du gjort denna helg,, med en bra bok i öronen, gofika osv, ja inte att förglömma VÄDRET.

Ha en jättefin måndag.. // Kramar annelie

Postat av: Liten Uggla/Pisan

Publicerad 2017-06-19 12:46:46

Ja, det har varit lite varmare nu i helgen, men här har det som vanligt blåst som sjutton så jag har inte lidit av värmen alls även om jag suttit ute i solen både i lördags och igår.
Gott med jordgubbar och glass :-) Vad jobbigt med näsblod, minns inte när jag blödde näsblod senast, var nog när jag var barn/tonåring tror jag.
Önskar dig en fin måndag vännen! Kramisar! ♥♥♥

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela