minadagarnu.blogg.se

Ibs...

Publicerad 2017-06-19 19:58:24 i Allmänt,

 
 
Det blev ingen bra natt, natten som va heller, iaf till att börja med. Magen bråkade och jag va på toa flera gånger. Det slutade med att jag tog stoppande tabletter, då blev det lugnt. Resten av natten sov jag skapligt. 
Vaknade strax före 5 och insåg att jag hade sovit färdigt. Låg och lyssnade på ljudbok en timme innan jag gjorde morgon. Men jag tycker det är helt ok, gillar att gå upp på morgonen. 
 
På fm va jag och tränade sen åkte jag till Apoteket och Coop och handlade. Jag hade planer på att göra massor idag men insåg att jag inte behöver göra allt på samma dag. Så när jag kon hem så satte jag mej på balkongen och njöt och lyssnade på boken, där blev jag kvar till kvällen. Va bara inne och värmde mat mm.
 
Uteblommorna jag tänkt handla kanske jag gör imorgon istället. Men först blir det ett besök hos arbetsterapeuten på fm.
 
Jag har gått med på några sidor på fb där man kan köpa och sälja krukväxter. Tänkte att det ska bli min nya hobby stt pyssla med, mest då köpa antar jag. När jag varit med på den ena sidan en kort stund så köpte jag några blommor jag ville ha. Jag gillar blommor. 🌺🌼🌹🌻🌷
Jag tänker att det är lite lagom att pyssla med för mej. 😊
 
Här hemma blommar det massor på fönsterbänken nu.
 
 
Nu ska jag kolla på tv, Lotta på Liseberg börjar ju ikväll. Tycker det är ett trevligt program.
 
Kram 🌸

Kommentarer

Postat av: Annelie

Publicerad 2017-06-20 06:37:30

Låter som en riktigt mysig dag OCH kväll, jag kikade på ungefär halva Lotta på Liseberg.

Ha nu en jättefin tisdag.. // Kramar Annelie

Svar: Jag kollade åxå på halva programmet sen ringde en kompis.Har en mysig em här. Sitter på balkongen i kofta och under en filt. Det kom nyss en regnskur.

Hoppas du har det bra! Kram 💖
None None

Postat av: Pea

Publicerad 2017-06-20 14:18:11

Ibs är jobbigt, jag har också det. Tycker att det hjälper med att ta probi-mage varje dag. Men helt ok är det inte. spännande med den däe sidan på fb. Hur funkar det när man vill köpa? Fina blommor du har!
Kram 🌸

Svar: Jag kanske får börja med probimage igen. Slutade när jag mått bra ett tag.Jag skrev till tjejen på fb och swichade pengar. Idag kom paketet. Hade tur som va hemma annars hade jag fått hämta på posten.
Bra förpackade la dom i vattenbad en stund men dom såg egentligen inte ut att behöva det. Lite senare ska jag plantera dom. 🙂
Lägger ut bild senare.
Kram💖
None None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela